ΕΙΜΑΣΤΕ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η Sbrain είναι μια κορυφαία εταιρεία Δημιουργικού και Σχεδιασμού που εστιάζει στην ποιότητα, την καινοτομία και την ταχύτητα. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων των πελατών μας.
Είμαστε περήφανοι για την ηθική, την ακεραιότητα και τα τελικά αποτελέσματα της εργασίας μας.
Με την πάροδο των ετών η Sbrain κατάφερε να δημιουργήσει εκπληκτικά, βραβευμένα σχέδια σε πολλούς κλάδους, ενώ επιτρέπει στους πελάτες μας να αποκτήσουν μια συνολική καλύτερη παρουσία στην έντυπη Εταιρική τους παρουσίαση και το διαδίκτυο.

Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να δημιουργήσουμε το είδος του προϊόντος που θέλουν οι περισσότερες επιχειρήσεις: εύχρηστο, κομψό και ελκυστικό και επιπρόσθετα για τις Ιστοσελίδες, με γρήγορη φόρτωση, γρήγορη απόκριση και εύκολη αγορά.

Η Αποστολή μας

Σχεδιάσαμε ολόκληρη τη διαδικασία της εργασίας μας και τα προϊόντα μας, έτσι ώστε να παρέχουμε ότι χρειάζεται σε μια μικρή επιχείρηση όταν ξεκινά – διασφαλίζοντας ότι η συνεργασία μαζί μας θα είναι πάντα μια γρήγορη, εύκολη και απλή εμπειρία.
Δίνουμε στους πελάτες μας τα προϊόντα τού έντυπου σχεδιασμού μας καθώς και τον πλήρη έλεγχο της ιστοσελίδας τους σε ανταγωνιστικές τιμές και η εξειδικευμένη ομάδα μας προσφέρει φιλικά την τεχνογνωσία της ακόμη και μετά την εκτέλεση της Δημιουργικής έντυπης εργασίας μας ή την προβολή του ιστότοπου σας στο διαδίκτυο.

ΟΜΑΔΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Με τους εσωτερικούς βραβευμένους σχεδιαστές μας, αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι η χρηστικότητα, η λειτουργικότητα και η οπτικοποίηση είναι τρεις από τους πιο σημαντικούς παράγοντες κατά το σχεδιασμό διεπαφών ή ιστοσελίδων.
Χρησιμοποιώντας αυτήν τη στρατηγική, συνεργαζόμαστε μαζί σας για να διασφαλίσουμε ότι οι στόχοι ανταλλαγής μηνυμάτων και μάρκετινγκ πραγματοποιούνται με τα σχέδια που δημιουργούμε. Θα συνεργαστούμε μαζί σας και θα υλοποιήσουμε την ιδέα σας.ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Ως κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά, η Sbrain διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στη δημιουργία υψηλής απόδοσης, ενσωματωμένων εγγενών εφαρμογών για κινητές συσκευές για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες για κινητά, όπως iOS, Android, BlackBerry OS και Windows Mobile.
Οι προγραμματιστές εφαρμογών για κινητές συσκευές της Sbrain μπορούν να δημιουργήσουν τη σωστή εφαρμογή που θα ικανοποιεί την επιχείρησή σας, τη βιομηχανία ή / και τις κάθετες ανάγκες σας.


Ραφαέλο

Ραφαέλο

Ανάπτυξη εφαρμογών
Σταύρος

Σταύρος

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ
Jane Dreyer

Jane Dreyer

HR MANAGER
Nisha Smith

Nisha Smith

ART DIRECTOR


Ας Ξεκινήσουμε το πρότζεκτ σας

Θα σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε του στόχους σας και να αναπτύξετε την επιχείρηση σας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ