Μάρκετινγκ Συνεργατών

Το Μάρκετινγκ Συνεργατών είναι η διαδικασία απόκτησης προμήθειας προωθώντας προϊόντα άλλων (ή άλλων εταιρειών). Βρίσκετε ένα προϊόν που σας αρέσει, το προωθείτε σε άλλους και κερδίζετε ένα κομμάτι του κέρδους για κάθε πώληση που πραγματοποιείτε. Το Μάρκετινγκ Συνεργατών είναι ένα οικονομικά αποδοτικό μέσο συνδυασμού καθιερωμένων τεχνικών μάρκετινγκ με τεχνολογίας για επιχειρηματική επιτυχία.


Πώς λειτουργεί το Μάρκετινγκ Συνεργατών;

Το Μάρκετινγκ συνεργατών ορίζεται γενικά ως πρόγραμμα παραπομπής που δίνει προμήθειες σε εκείνους που παραπέμπουν επιτυχώς έναν πιθανό πελάτη ή οδηγεί στον Ιστότοπό σας. Μερικές φορές ονομάζεται διαφημιστικό πρόγραμμα Διαδικτύου, είναι ένα από τα πιο οικονομικά και αποδοτικά μέσα για την αύξηση των διαδικτυακών εσόδων.

Όσο περισσότερα άτομα διαφημίζουν την εταιρεία, τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο, τόσο πιο επιτυχημένοι θα είστε. Ένα μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ουσιαστικά μια δύναμη πωλήσεων που αντισταθμίζεται με βάση την απόδοσή τους. Η δημιουργία ενός προγράμματος μάρκετινγκ συνεργατών θα σας επιτρέψει να εστιάσετε την προσοχή σας σε άλλες πτυχές της επιχείρησής σας.Οι Σταθερές μας


Αποτελεσματικές στρατηγικές

Ένας μεμονωμένος χάρτης δημιουργείται σύμφωνα με τις προσαρμοσμένες ανάγκες των πελατών για την επίτευξη κλιμακούμενων αποτελεσμάτωνΔιαφάνεια Επωνυμίας

Το δίκτυο επωνυμίας μας είναι 100% διαφανές - θα γνωρίζετε πάντα πού και πότε εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας.Προληπτική Διαχείριση

Θα βοηθήσουμε στην πρόσληψη νέων συνεργατών και θα επικοινωνήσουμε με υπάρχοντες για να διασφαλίσουμε τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.Αποτελεσματικότητα Κόστους

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες Μάρκετινγκ συνεργατών, οι οποίες μεγιστοποιούν την απόδοση επένδυσής σας και διατηρούν το κόστος σας χαμηλό.
Πως εργαζόμαστε

 • Σας βοηθάμε να επιλέξετε τα σωστά δίκτυα συνεργατών που ανταποκρίνονται στους στόχους σας
 • Ρυθμίζουμε το πρόγραμμα συνεργατών στα επιλεγμένα δίκτυα
 • Προωθούμε το πρόγραμμα συνεργατών σας. Ελέγχουμε τις αιτήσεις συνεργατών και εγγράφουμε νέους συνεργάτες
 • Δημιουργούμε εξασφαλίσεις μάρκετινγκ για συνεργάτες – εικόνες, πανό και καταλόγους
 • Μηνιαία, εβδομαδιαία και διαφημιστική επικοινωνία συνεργατών
 • Ρύθμιση ροών δεδομένων για συνεργάτες
 • Ανάλυση την απόδοσης των μεμονωμένων συνεργατών και επικοινωνία μαζί τους για να τους βοηθήσουμε
 • Περιοδικές αναφορές σχετικά με την απόδοση του Συνεργατικού καναλιού μάρκετινγκ


Γιατί να μας επιλέξετε;

Οι σχέσεις μας σε επίπεδο εταιρείας καλύπτουν όλα τα μεγάλα δίκτυα θυγατρικών, συμπεριλαμβανομένων των Commission Junction, Impact Radius, eBay Enterprise, CAKE και LinkShare. Αυτές οι σχέσεις συμβάλλουν στη διασφάλιση της διαπραγμάτευσης των καλύτερων τιμών για τους πελάτες μας. Οι άριστες τιμές, σε συνδυασμό με τη μεθοδική μας προσέγγιση στη διαδικασία επιλογής συνεργατών, επιτρέπουν στο Rise Interactive να συνεργαστεί με εκδότες που αγκαλιάζουν τις μάρκες των πελατών μας, αυξάνουν τις μετατροπές και επιτυγχάνουν στόχους απόδοσης επένδυσης.

Τι λένεοι Πελάτες μας


Δεν παρέχουμε μόνο υπηρεσίες μάρκετινγκ SEO και Διαδικτύου, αλλά προσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα σχετικών υπηρεσιών, όπως φιλικός σχεδιασμός ιστοσελίδων SEO, πληρωμή ανά κλικ, μάρκετινγκ συνεργατών, έλεγχοι Ιστότοπων, βελτιστοποίηση κοινωνικών μέσων, δημιουργία επωνυμίας και πολλά άλλα.


 • Οι καλύτερες υπηρεσίες για τον Ιστότοπο μου. Έχει ληφθεί μέριμνα για κάθε μικρή λεπτομέρεια. Ο καθαρός, μοντέρνος σχεδιασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο Ιστότοπου. Εξαιρετική Εταιρεία.

  Δημήτρης Τσάτος
  Τσάτος Κατασκευαστική
 • Η Sbrain με βοήθησε στις ερωτήσεις μου σχετικά με τη προώθηση των ιστοσελίδων μου και μου προσέφερε περισσότερες πληροφορίες σε μισή ώρα, από όσες ο προηγούμενος οικοδεσπότης μου όλα τα χρόνια που συνεργαζόμουν μαζί του.

  Αχιλλέας Τούρλας
  Αγιογράφος


ΖητήστεΜία Δωρεάν Προσφορά


  Το Όνομα σας*

  Το Τηλέφωνο σας*

  Το Email σας*

  Ο Ιστότοπος σας

  Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

  Για τι ενδιαφέρεστε;