Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπής

Στο μάρκετινγκ Διαδικτύου, η βελτιστοποίηση μετατροπών ή η βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών (CRO) είναι ένα σύστημα για την αύξηση του ποσοστού των επισκεπτών σε έναν Ιστότοπο που μετατρέπεται σε πελάτες ή γενικότερα, αναλαμβάνει οποιαδήποτε επιθυμητή ενέργεια σε μια ιστοσελίδα.
Η βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών (CRO) είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης των διαφημιζόμενων διαφημίσεων αναζήτησης, των σελίδων προορισμού και της συνολικής σχεδίασης ιστότοπων για την αύξηση του ποσοστού μετατροπών.
Η CRO κερδίζει γρήγορα δημοτικότητα επειδή θεωρείται ως τρόπος αύξησης των κερδών από τις πωλήσεις χωρίς αύξηση των διαφημιστικών δαπανών σας.

Τι είναι μια Μετατροπή;

Μια μετατροπή είναι η συγκεκριμένη ενέργεια που θέλετε να κάνει ο επισκέπτης σας στον Ιστότοπο ή τη σελίδα προορισμού σας, όπως:

ΑΓΟΡΑ


ΝΑ ΚΛΙΚΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΥΜΠΙ Ή ΣΥΝΔΕΣΜΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ


ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ


ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ


ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Τι είναι η Βελτιστοποίηση Ποσοστού Μετατροπών;

Η βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών είναι μια τέχνη της δημιουργίας όλο και περισσότερων δυνητικών πελατών από το στοχευμένο κοινό. Η βελτιστοποίηση μετατροπής κάνει τους πελάτες σας να παραλαμβάνουν το τηλέφωνο και να ζητούν προσφορά. Η βελτιστοποίηση μετατροπής τους κάνει να κάνουν κλικ στο κουμπί “αγορά” τώρα αντί να αφήσουν την καρτέλα ανοιχτή για αργότερα.
Με τη βελτιστοποίηση ή τη βελτίωση του ποσοστού μετατροπής ιστού, μπορείτε να κάνετε περισσότερους ανθρώπους να κάνουν περισσότερη ενέργεια χωρίς να ξοδέψετε χρήματα για να προσελκύσετε περισσότερες επισκέψεις στη σελίδα προορισμού ή στον Ιστότοπό σας.Πως το κάνουμε


Ευχρηστία Ιστότοπου

Αυξήστε την πελατειακή σας βάση και το ποσοστό μετετροπών στο διαδίκτυο με τις υπηρεσίες μας καλής Διαχείρισης των Ιστότοπων.

1

Βελτίωση αντιγράφου πωλήσεων


Δημιουργούμε ένα συναρπαστικό αντίγραφο πωλήσεων για τον Ιστότοπό σας που θα ενθαρρύνει τους επισκέπτες του Ιστότοπού σας να κάνουν μετατροπές.

2

Βελτιστοποίηση Αρχικής σελίδας


Οι υπηρεσίες βελτιστοποίησης της Αρχικής σελίδας μας επιτρέπουν να βελτιστοποιήσουμε τον Ιστότοπο σας για καλύτερα ποσοστά μετατροπών.

4

Α & Β τεστ καταλληλότητας

Παρέχουμε Α και Β τεστ με στόχο τις σελίδες που θα σας προσφέρουν τη μεγαλύτερη πελατειακή αύξηση.
...

5


Η προσέγγιση μας

 • Αρχικά, γνωρίζουμε την επιχείρησή σας και τους στόχους σας, ώστε να μπορούμε να καθορίσουμε ποια θα είναι η καλύτερη στρατηγική για τη δημιουργία ή την αναβάθμιση της βελτιστοποίησης ποσοστού μετατροπών.
 • Ως εταιρεία βελτιστοποίησης ποσοστού μετατροπών, οι δοκιμές A / B βάσει δεδομένων και περαιτέρω βελτιώσεις UX επιδιώκουν να βελτιώνουν συνεχώς τα ποσοστά μετατροπών, να αυξάνουν τη βάση δεδομένων των επαφών σας και να αυξάνουν τα έσοδα.
 • Αναλύουμε τα αποτελέσματα από τα πειράματά μας για να καταλάβουμε εάν η υπόθεσή μας ήταν σωστή. Εάν έχει επιτευχθεί στατιστική σημασία και η υπόθεσή μας είναι σωστή, αναπτύσσουμε την επιτυχή παραλλαγή της σελίδας προορισμού σας. Εάν όχι, δοκιμάζουμε μια νέα υπόθεση και εκτελούμε ξανά ολόκληρη τη διαδικασία.


Η Τιμολόγηση μας

Τα πακέτα CRO βασίζονται στον απαιτούμενο αριθμό σελίδων και δοκιμών. Τα προγράμματά μας ξεκινούν από 100 € το μήνα. Ανάλογα με το μέγεθος και τη φύση του έργου σας, θα αναπτυχθεί μια προσαρμοσμένη πρόταση για να καλύψει τις ανάγκες σας. Όλες οι τιμές είναι διαπραγματεύσιμες.

Τι λένεοι Πελάτες μας


Δεν παρέχουμε μόνο υπηρεσίες μάρκετινγκ SEO και Διαδικτύου, αλλά προσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα σχετικών υπηρεσιών, όπως φιλικός σχεδιασμός ιστοσελίδων SEO, πληρωμή ανά κλικ, μάρκετινγκ συνεργατών, έλεγχοι Ιστότοπων, βελτιστοποίηση κοινωνικών μέσων, δημιουργία επωνυμίας και πολλά άλλα.


 • Οι καλύτερες υπηρεσίες για τον Ιστότοπο μου. Έχει ληφθεί μέριμνα για κάθε μικρή λεπτομέρεια. Ο καθαρός, μοντέρνος σχεδιασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο Ιστότοπου. Εξαιρετική Εταιρεία.

  Δημήτρης Τσάτος
  Τσάτος Κατασκευαστική
 • Η Sbrain με βοήθησε στις ερωτήσεις μου σχετικά με τη προώθηση των ιστοσελίδων μου και μου προσέφερε περισσότερες πληροφορίες σε μισή ώρα, από όσες ο προηγούμενος οικοδεσπότης μου όλα τα χρόνια που συνεργαζόμουν μαζί του.

  Αχιλλέας Τούρλας
  Αγιογράφος


ΖητήστεΜία Δωρεάν Προσφορά


  Το Όνομα σας*

  Το Τηλέφωνο σας*

  Το Email σας*

  Ο Ιστότοπος σας

  Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

  Για τι ενδιαφέρεστε;