Μάρκετινγκ Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Το Μάρκετινγκ Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι η πρακτική της καθοδήγησης διαδικτυακών αγοραστών σε έναν Ιστότοπο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και να τους πείσει να αγοράσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες στο διαδίκτυο. Μια επιτυχημένη ομάδα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού εμπορίου πρέπει να έχει εμπειρία στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, στο μάρκετινγκ πληρωμής ανά κλικ, στο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων και στη διαφήμιση προβολής για να φτάσει στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Οι Υπηρεσίες μας


Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης
................

Μπορούμε να υπερφορτώσουμε τις πρωτοβουλίες SEO σας και να σχεδιάσουμε ή να εκτελέσουμε καμπάνιες SEO ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρουν υψηλή απόδοση επένδυσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Διαχείριση Πληρωμών ανά Κλικ
................

Προσελκύσετε κατάλληλους, στοχευμένους αγοραστές στο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας με μια προσαρμοσμένη στρατηγική PPC που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το κατάστημά σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Βελτιστοποίηση Κοινωνικών Μέσων Δικτύωσης σας

Οι υπηρεσίες μας βελτιστοποίησης στα παρουσίας στα Κοινωνικά Μέσα Δικτύωσης περιλαμβάνουν διάφορα μεγάλα δίκτυα κοινωνικών μέσων όπως Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ κ.λπ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΒελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Η Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, πιο γνωστά ως SEO, είναι ένα από τα πιο κρίσιμα μέρη του Μάρκετινγκ Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Βασίζεται σε ειδικούς αλγόριθμους που αναλύουν τις εμφανίσεις συγκεκριμένων λέξεων-κλειδιών στον Ιστότοπό σας. Επειδή οι χρήστες πλοηγούνται στο Διαδίκτυο μέσω μηχανών αναζήτησης όπως το Google, αυτά τα αποτελέσματα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του Ιστότοπού σας. Μια καλή καμπάνια SEO μπορεί να βοηθήσει τον Ιστότοπό σας Ηλεκτρονικού Εμπορίου να φτάσει στην κορυφή της κατάταξης Google.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πληρωμή ανά Κλικ

Η διαφήμιση Πληρωμής-ανά-Κλικ λειτουργεί παρόμοια με το SEO, καθώς βασίζεται σε λέξεις-κλειδιά. Ωστόσο, ενώ η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης λειτουργεί οργανικά (που σημαίνει ότι μια εταιρεία μάρκετινγκ δεν χρειάζεται να πληρώσει για αυτό), τα αποτελέσματα της PPC είναι τα αποτελέσματα που εμφανίζονται σε κίτρινα κουτιά στο Google.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Μάρκετινγκ Κοινωνικών Μέσων Δικτύωσης

Το Μάρκετινγκ Κοινωνικών Μέσων Δικτύωσης μπορεί να είναι πολύ σημαντικό για τους Ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Δημιουργώντας μια αποτελεσματική επιχειρηματική σελίδα στο Facebook και προσελκύοντας πιθανούς πελάτες να «αρέσουν» στη σελίδα σας με αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις, όχι μόνο θα κερδίσετε αμέτρητες διαφημίσεις από στόμα σε στόμα μέσω του δικτύου, αλλά θα καθιερωθείτε ως μια αξιόπιστη, αξιόπιστη επιχείρηση Διαδικτύου .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαφήμιση Προβολής

Η διαφήμιση προβολής μπορεί να είναι εκφοβιστική για μικρότερους λιανοπωλητές στο Διαδίκτυο, αλλά έχει αποδειχθεί πολύ χρήσιμη. Αγοράζοντας μικρές διαφημίσεις banner σε σχετικά Ιστολόγια, πίνακες μηνυμάτων και άλλους Ιστότοπους, μπορείτε να προβάλλετε την επιχείρησή σας μπροστά σε άτομα που δεν θα την είχαν εντοπίσει διαφορετικά.


Τι λένεοι Πελάτες μας


Δεν παρέχουμε μόνο υπηρεσίες μάρκετινγκ SEO και Διαδικτύου, αλλά προσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα σχετικών υπηρεσιών, όπως φιλικός σχεδιασμός ιστοσελίδων SEO, πληρωμή ανά κλικ, μάρκετινγκ συνεργατών, έλεγχοι Ιστότοπων, βελτιστοποίηση κοινωνικών μέσων, δημιουργία επωνυμίας και πολλά άλλα.


 • Οι καλύτερες υπηρεσίες για τον Ιστότοπο μου. Έχει ληφθεί μέριμνα για κάθε μικρή λεπτομέρεια. Ο καθαρός, μοντέρνος σχεδιασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο Ιστότοπου. Εξαιρετική Εταιρεία.

  Δημήτρης Τσάτος
  Τσάτος Κατασκευαστική
 • Η Sbrain με βοήθησε στις ερωτήσεις μου σχετικά με τη προώθηση των ιστοσελίδων μου και μου προσέφερε περισσότερες πληροφορίες σε μισή ώρα, από όσες ο προηγούμενος οικοδεσπότης μου όλα τα χρόνια που συνεργαζόμουν μαζί του.

  Αχιλλέας Τούρλας
  Αγιογράφος


ΖητήστεΜια Δωρεάν Προσφορά


  Το Όνομα σας*

  Το Τηλέφωνο σας*

  Το Email σας*

  Ο Ιστότοπος σας

  Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

  Για τι ενδιαφέρεστε;