Μάρκετινγκ μέσω Email

Το μάρκετινγκ μέσω email προωθεί άμεσα ένα εμπορικό μήνυμα σε μια ομάδα ατόμων που χρησιμοποιούν email. Με την ευρύτερη έννοια του, κάθε email που αποστέλλεται σε δυνητικό ή τρέχοντα πελάτη θα μπορούσε να θεωρηθεί μάρκετινγκ μέσω email. Συνήθως περιλαμβάνει τη χρήση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποστολή διαφημίσεων, την υποβολή αιτημάτων για επιχειρήσεις ή την αναζήτηση πωλήσεων ή δωρεών και προορίζεται για την ενίσχυση της πίστης, της εμπιστοσύνης ή της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας.Τι κάνουμε


Σχεδιασμός ευέλικτων email

Θα κωδικοποιήσουμε το email σας σε HTML και CSS ώστε να χρησιμοποιεί ερωτήματα πολυμέσων, για την επίτευξη της βέλτιστης μορφοποίησης σε όλες τις συσκευές όλων των μεγεθών.


Αυτόματο Μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οι ειδικοί μας στην αυτοματοποίηση του Μάρκετινγκ θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να κερδίσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, εξοικονομώντας χρόνο, χρήματα και κόπο.Πνευματικά Δικαιώματα των email

Η σχετιζόμενη με τα Πνευματικά Δικαιώματα των email υπηρεσία μας θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μεγαλύτερα κέρδη από το κανάλι μάρκετινγκ με την υψηλότερη απόδοση επένδυσης (ROI).


Πλήρως διαχειρίσιμο Μάρκετινγκ μέσω Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η πλήρως διαχειρίσιμη υπηρεσία μας περιλαμβάνει τη δημιουργία δύο καμπανιών μέσω email ανά μήνα, σχεδιασμένες και γραμμένες για εσάς.Παραγωγή & ανάπτυξη καμπάνιας

Εστιάζουμε στο να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της επιχείρησής σας με επικοινωνιακά στοχευμένες, ενεργητικέςς επικοινωνίες.


Καθαρισμός της λίστας αποστολής των email σας

Εξαλείφουμε τις παλιές και κουρασμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας διατηρούμε τη λίστα σας καθαρή και έτοιμη να κερδίσει πόντους παράδοσης.Πώς το κάνουμε


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ-ΔΕΛΤΙΩΝ

Σχεδιάστε ελκυστικές καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με απλά εργαλεία μεταφοράς και απόθεσης. Γρήγορα και απλά!

1

ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η Sbrain σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε μια δοκιμή παράδοσης σε μεγάλους παρόχους υπηρεσιών email με ένα μόνο κλικ.

2

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΣΑΣ

Προγραμματίστε την αποστολή της καμπάνιας σας ή στείλτε την αμέσως. Ελέγξτε την παράδοση στις αναφορές και τα στατιστικά μας αμέσως.

4

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΑΣ

Παρακολουθήστε τα πάντα: ανοίγματα, κλικ, κατάργηση εγγραφής, παράπονα ανεπιθύμητων μηνυμάτων, δραστηριότητα συνδέσμων και πολλά άλλα.

5

Τα χαρακτηριστικά του Μάρκετινγκ μέσω emailΔημιουργήστε ένα Ενημερωτικό Δελτίο μέσω email

Σχεδιάστε ελκυστικές καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με απλά εργαλεία μεταφοράς και απόθεσης. Το σχέδιό σας είναι εγγυημένο να φαίνεται καταπληκτικό σε κάθε εισερχόμενο, σε κάθε συσκευή. Σας παρέχουμε ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο άνεσης και ευκολίας κατά τη δημιουργία και την αποστολή καμπανιών μέσω email.


Στείλτε την καμπάνια σας και Εξασφαλίστε την Παράδοση

Οι καμπάνιες μέσω email μπορούν να αποστέλλονται με την ευκολία σας, καθώς τις έχουμε αποθηκεύσει στο cloud, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε χρησιμοποιώντας την επιφάνεια εργασίας, το tablet ή το iPhone σας. Προγραμματίστε την καμπάνια σας ή στείλτε την αμέσως. Ελέγξτε την παράδοση στις αναφορές και τα στατιστικά μας αμέσως. Οι υψηλές τιμές παράδοσης είναι εγγυημένες καθώς έχουμε βρόχους ανατροφοδότησης με όλους τους μεγάλους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου .
Α και Β Δοκιμή Απόδοσης

Η Α και Β Δοκιμή Απόδοσης, σάς βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα τις προτιμήσεις των συνδρομητών, να αποκτήσετε πληροφορίες για την επιτυχία της καμπάνιας και να παρακολουθείτε αποτελεσματικά τις καμπάνιες με την πάροδο του χρόνου. Η δοκιμή μέσω 2 διαφορετικών email θα εντοπίσει τις βέλτιστες πρακτικές για το μοναδικό κοινό σας, τις μεταβλητές που καθορίζουν τις προοπτικές και τα ποσοστά μετατροπών που θα βελτιώσουν την απόδοση αποδοχής. Δοκιμάστε διαφοροποιήσεις από τη γραμμή θέματος, από το όνομα, το περιεχόμενο email, μέχρι και την αποστολή ημέρας / ώρας.


Παρακολούθηση καμπανιών. Παρακολούθηση εκθέσεων.

Η παρακολούθηση της απόδοσης της Kαμπάνιας Mάρκετινγκ μέσω του email σας είναι ευκολότερη με το λογισμικό Μάρκετινγκ για email της Sbrain. Μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των παραληπτών που άνοιξαν το email σας, τον αριθμό των μηνυμάτων Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν άνοιξαν, τα ποσοστά κατάργησης εγγραφής και τα στατιστικά κλικ. Η Sbrain προσφέρει διάφορους τρόπους για να αναλύσετε και να ερμηνεύσετε την απόδοση της καμπάνιας σας με γραφήματα και δεδομένα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις καμπάνιες σας.

5year
ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ


500
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ


13million
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΑ EMAIL / ΜΗΝΑ


80
ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ
Τι λένεοι Πελάτες μας


Δεν παρέχουμε μόνο υπηρεσίες μάρκετινγκ SEO και Διαδικτύου, αλλά προσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα σχετικών υπηρεσιών, όπως φιλικός σχεδιασμός ιστοσελίδων SEO, πληρωμή ανά κλικ, μάρκετινγκ συνεργατών, έλεγχοι Ιστότοπων, βελτιστοποίηση κοινωνικών μέσων, δημιουργία επωνυμίας και πολλά άλλα.


 • Οι καλύτερες υπηρεσίες για τον Ιστότοπο μου. Έχει ληφθεί μέριμνα για κάθε μικρή λεπτομέρεια. Ο καθαρός, μοντέρνος σχεδιασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο ιστότοπου. Εξαιρετική Εταιρεία.

  Δημήτρης Τσάτος
  Τσάτος Κατασκευαστική
 • Η Sbrain με βοήθησε στις ερωτήσεις μου σχετικά με τη προώθηση των ιστοσελίδων μου και μου προσέφερε περισσότερες πληροφορίες σε μισή ώρα, από όσες ο προηγούμενος οικοδεσπότης μου όλα τα χρόνια που συνεργαζόμουν μαζί του.

  Αχιλλέας Τούρλας
  Αγιογράφος


ΖητήστεΜία Δωρεάν Προσφορά


  Το Όνομα σας*

  Το Τηλέφωνο σας*

  Το Email σας*

  Ο Ιστότοπος σας

  Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

  Για τι ενδιαφέρεστε;