Τοπικό Μάρκετινγκ επιχειρήσεων

Το τοπικό μάρκετινγκ είναι μια κρίσιμη πτυχή μιας επιτυχούς, ολοκληρωμένης στρατηγικής μάρκετινγκ Διαδικτύου. Για την επιχείρηση με πολλές τοποθεσίες ή την εταιρεία που αναζητά περισσότερους τοπικούς πελάτες, μια παραδοσιακή προσέγγιση στο SEO δεν θα είναι αρκετή. Στην πραγματικότητα, το μάρκετινγκ σε ένα στοχευμένο τοπικό κοινό απαιτεί το δικό του μοναδικό σύνολο στρατηγικών. Όταν γίνει σωστά, το τοπικό διαδικτυακό μάρκετινγκ επιτρέπει στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την επωνυμία τους, να αλληλεπιδράσουν θετικά με την κοινότητά τους, να αυξήσουν την αφοσίωση των πελατών και να εξασφαλίσουν υψηλότερα ποσοστά μετατροπών.
Διαδικασία Υπηρεσίας

Το παρακάτω διάγραμμα είναι μια σύνοψη κάθε Τοπικής τεχνικής Μάρκετινγκ και η ανάλυση της κάθε κατηγορίας.


ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

ΛΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΩΝ

ΚΡΙΤΙΚΕΣ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ PPC & ΚΛΗΣΕΩΝΟι Υπηρεσίες μας στο Τοπικό ΜάρκετινγκΒελτιστοποίηση Τοπικών μηχανών αναζήτησης (SEO)

Η εφαρμογή μιας τοπικής καμπάνιας SEO είναι ένα από τα πρώτα βήματα που κάνουμε κατά την έναρξη της στρατηγικής μάρκετινγκ του πελάτη στο διαδίκτυο. Αρχικά διασφαλίζουμε ότι ο Ιστότοπος ενός πελάτη είναι σωστά και πλήρως ευρετηριασμένος από τις κύριες μηχανές αναζήτησης που καθορίζουν την κατάταξη, η οποία περιλαμβάνει την υποβολή ενός χάρτη Ιστότοπου XML σε πλατφόρμες όπως το Google Webmaster.
Ειδικευόμαστε στη βελτιστοποίηση των σελίδων τοπικής επιχείρησης του Google+, με κατάλληλες εικόνες, βίντεο, περιγραφή και άλλους σχετικούς παράγοντες που μπορούν να σας φέρουν στην κορυφή του αποτελέσματος αναζήτησης και να προσελκύσουν πελάτες υψηλής στόχευσης στην επιχείρησή σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λίστα καταλόγων τοπικών επιχειρήσεων

Η Sbrain δημιουργεί επίσης λίστες πελατών σε πολλούς διαδικτυακούς καταλόγους επιχειρήσεων όπως το Yelp! και το Google+ Local για να ενισχύσουν σημαντικά την τοπική παρουσία μιας εταιρείας στο διαδίκτυο.
Πρωταρχικός μας στόχος είναι να κάνουμε την εταιρεία κάθε πελάτη πιο ορατή και προσβάσιμη και, παρά τη μείωση της δημοτικότητας του φυσικού τηλεφωνικού καταλόγου, ένας διαδικτυακός κατάλογος επιχειρήσεων είναι πλέον η καλύτερη μέθοδος για την επίτευξη και των δύο αυτών στόχων.Τοπικό PPC

Η τοπική αμοιβή ανά κλικ είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να προσελκύσετε έτοιμους να αγοράσετε προοπτικές στην τοπική σας επιχείρηση και να τους μετατρέψετε σε επαναλαμβανόμενους πελάτες.
Οι τοπικές διαφημίσεις PPC εμφανίζονται μόνο σε άτομα που πραγματοποιούν αναζήτηση σε μια πολύ περιορισμένη γεωγραφική περιοχή, κυρίως σε ακτίνα 50 μιλίων από το κατάστημα ή το γραφείο σας.
Λαμβάνετε υψηλή στοχευμένη επισκεψιμότητα στον Ιστότοπό σας, μόνο από άτομα που είναι έτοιμα να αγοράσουν αυτήν τη στιγμή. Είναι πολύ αποτελεσματικό, λιγότερο ακριβό και δίνει θετικά αποτελέσματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μάρκετινγκ Κοινωνικών μέσων Δικτύωσης

Οι πελάτες σας χρησιμοποιούν μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πρέπει να είστε εκεί – να αλληλεπιδράτε μαζί τους – για να επηρεάσετε τις αποφάσεις αγοράς τους. Το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων είναι η μηχανή που ωθεί την επωνυμία σας στο σωστό κοινό.
Σας βοηθάμε με όλη την τεχνολογία που χρειάζεστε για να βρείτε και να αλληλεπιδράσετε με τους πελάτες σας. Σας βοηθάμε να επιλέξετε κανάλια και πλατφόρμες μέσων που ταιριάζουν καλύτερα στο κοινό σας.

 • Facebook, Twitter, LinkedIn interconnect
 • Ιστολόγια(Blogs)
 • Digital Video
 • Εφαρμογές iPhone
 • Εφαρμογές Facebook
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


6x
Βελτίωση κατάταξης λέξεων-κλειδιών


398%
Αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας


1105%
Βελτίωση της κατάταξης στις 10 κορυφαίες αναζητήσεις


129%
Αύξηση στη διάρκεια της επίσκεψης
Τι λένεοι Πελάτες μας


Δεν παρέχουμε μόνο υπηρεσίες μάρκετινγκ SEO και Διαδικτύου, αλλά προσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα σχετικών υπηρεσιών, όπως φιλικός σχεδιασμός ιστοσελίδων SEO, πληρωμή ανά κλικ, μάρκετινγκ συνεργατών, έλεγχοι Ιστότοπων, βελτιστοποίηση κοινωνικών μέσων, δημιουργία επωνυμίας και πολλά άλλα.


 • Οι καλύτερες υπηρεσίες για τον Ιστότοπο μου. Έχει ληφθεί μέριμνα για κάθε μικρή λεπτομέρεια. Ο καθαρός, μοντέρνος σχεδιασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο Ιστότοπου. Εξαιρετική Εταιρεία.

  Δημήτρης Τσάτος
  Τσάτος Κατασκευαστική
 • Η Sbrain με βοήθησε στις ερωτήσεις μου σχετικά με τη προώθηση των ιστοσελίδων μου και μου προσέφερε περισσότερες πληροφορίες σε μισή ώρα, από όσες ο προηγούμενος οικοδεσπότης μου όλα τα χρόνια που συνεργαζόμουν μαζί του.

  Αχιλλέας Τούρλας
  Αγιογράφος


ΖητήστεΜία Δωρεάν Προσφορά


  Ποιοι είναι οι στόχοι σας?