ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΩΝ
Μάρκετινγκ μέσω Κινητών

Το Mobile Marketing είναι η τελευταία τεχνολογία που σας βοηθά να προσελκύσετε περισσότερους νέους πελάτες – πελάτες που ξοδεύουν περισσότερα χρήματα, πιο συχνά !!! Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη καμπάνια μάρκετινγκ για κινητά για να συνδεθείτε, να επικοινωνήσετε και να κρατήσετε τους πελάτες σας να έρχονται ξανά και ξανά.
Οι Υπηρεσίες μας


Το διαδικτυακό μάρκετινγκ θεωρείται μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους μάρκετινγκ. Ωστόσο, ο τεράστιος αριθμός χρηστών κινητής τηλεφωνίας επισκιάζει το δυναμικό μιας διαδικτυακής καμπάνιας μάρκετινγκ. Καθώς οι χρήστες κινητών τηλεφώνων είναι περισσότερο σε αριθμό, η αποτελεσματικότητα και η τελική επιτυχία μιας καμπάνιας μάρκετινγκ για κινητά θα ήταν πολύ ισχυρότερη από ό, τι θα περίμενε κανείς από μια διαδικτυακή καμπάνια μάρκετινγκ, η οποία εξακολουθεί να είναι μια πολύ δημοφιλής μέθοδος μάρκετινγκ σήμερα.


Ανάπτυξη Εφαρμογών για Κινητά

Σας βοηθάμε να δημιουργήσετε μια απρόσκοπτη εμπειρία για τις εφαρμογές ιστού σας σε φορητές συσκευές χρησιμοποιώντας αποκριτική σχεδίαση, HTML5 και CSS3.Υπηρεσίες Ιστότοπων για κινητά

Ως Εταιρεία πλήρους εξυπηρέτησης, προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών ιστού για κινητά. Αυτό περιλαμβάνει σχεδιασμό, στρατηγική και ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά.Μάρκετινγκ μέσω SMS

Η εταιρική πλατφόρμα μάρκετινγκ SMS που σχεδιάζουμε για την επιχείρησή σας, επιτρέπει στους εμπόρους να επικοινωνούν άμεσα και να προσελκύουν εν κινήσει πελάτες.

Πως Δουλεύουμε

Η Sbrain είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης μάρκετινγκ για κινητές συσκευές σε πολλές από τις κορυφαίες μάρκες του κόσμου. Οι πελάτες μας διασκεδάζουν συνεχώς για τις στρατηγικές μας υπηρεσίες που απελευθερώνουν τη δύναμη της τεχνολογίας μας για κινητά, τη διαχείριση προτιμήσεων και την πλούσια πλατφόρμα ανάλυσης. Αξιοποιήστε τις πολυκαναλικές δυνατότητές μας μέσω SMS, MMS, ιστού για κινητά, φωνής, κωδικών QR και email για να δημιουργήσετε υπέροχες εμπειρίες πελατών σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής.


Οι Υπηρεσίες μας στο Μάρκετινγκ Για κινητά

 

  • Ιστότοποι για κινητά
  • Μάρκετινγκ μέσω μηνυμάτων SMS
  • Καμπάνιες προσαρμοσμένες στην Αναζήτηση μέσω κινητών
  • Εμπόριο για κινητά
  • 2D Γραμμικοί κώδικες (Barcodes/QR Codes)
  • Ανάπτυξη Εφαρμογών για κινητά
  • Καμπάνιες προβολής Μάρκετινγκ για κινητάΑς ξεκινήσουμε το Πρότζεκτ σας


Θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Έργα μας

Χτίζουμε γέφυρες στην τεχνολογία Ιστού προκειμένου να συνδέσουμε τον στόχο του πελάτη με την πραγματικότητα

ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΣ