Ανάλυση Παρουσίας στο Διαδίκτυο

Η Ανάλυση Παρουσίας στο Διαδίκτυο μας επιτρέπει να εξετάσουμε την πορεία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Θα εξετάσουμε τη σχεδίαση, τη λειτουργικότητα και το περιεχόμενο του Ιστότοπού σας. Θα εξετάσουμε επίσης τις ιδανικές λέξεις-κλειδιά και τοποθεσίες σας σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας σε σχέση με τον ανταγωνισμό σας.
Θα αναλύσουμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο με μεγάλη λεπτομέρεια, έτσι ώστε τελικά να μπορείτε να εντοπίσετε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες σας.Βασικά σημεία της Διαδικτυακής Στρατηγικής Μάρκετινγκ

Κάθε επιχείρηση, μεγάλη ή μικρή, θα πρέπει να έχει την επέκταση της παρουσίας στο διαδίκτυο ως βασικό μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ στο διαδίκτυο.
Μέσα από μια ενεργή παρουσία στο διαδίκτυο, θα αυξήσετε την προβολή και θα χτίσετε τη φήμη της επωνυμίας σας.
Αυτό σας επιτρέπει να προσεγγίσετε πιθανούς επισκέπτες που συνεχίζουν να ρωτούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.
Προκειμένου να δούμε ακριβώς πού βρίσκεται η επωνυμία σας με την παρουσία της στο διαδίκτυο στον κλάδο σας, προσφέρουμε αυτό που ονομάζουμε Ανάλυση παρουσίας στο Διαδίκτυο
Αυτή η ανάλυση θα μας βοηθήσει να προσδιορίσουμε πόσο καλά εμφανίζεται η επιχείρησή σας στους πιθανούς επισκέπτες σε σύγκριση με τους κύριους ανταγωνιστές σας.Τι περιλαμβάνει μια Ανάλυση Διαδικτυακής Παρουσίας;

 • Εντός και εκτός σελίδας ανάλυση
 • Σύγκριση με τον ανταγωνισμό
 • Αναφορά Περιεχομένου
 • Πού βρίσκεστε αναφορικά με την αναζήτηση μέσω λέξεων-κλειδιών που σχετίζονται με τον Ιστότοπό σας
 • Παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Ορατότητα της επωνυμίας μεταξύ των μηχανών αναζήτησης
 • Σχεδιασμός και λειτουργικότητα του ιστότοπού σας
 • Ανάλυση ανταγωνιστών
 • Ανάλυση επισκεψιμότητας Ιστού & αύξηση της επισκεψιμότητας
 • Ιδέες για να αποκτήσετε περισσότερη δουλειάΗ διαδικτυακή σας αξιολόγηση παρουσίας περιλαμβάνει τα εξής:

Μια Βιντεοπαρουσίαση της προσωπικής μας ανάλυσης 30 σημείων.

Μια λεπτομερής περίληψη των ευρημάτων, των συστάσεων και των πόρων μας.

Μία τηλεφωνική διαβούλευση 30 λεπτών

Δωρεάν παρακολούθηση μέσω email για την εξασφάλιση αποτελεσμάτων.Γιατί είναι σημαντική η Ανάλυση Παρουσίας στο Διαδίκτυο:

Εάν δεν έχετε παρακολουθήσει ποτέ την παρουσία σας στο Διαδίκτυο για να δείτε πόσο καλά λειτουργούν οι δραστηριότητες μάρκετινγκ, πρέπει να το κάνετε τώρα για να ορίσετε μια βάση για τη μέτρηση της βελτίωσής σας τους επόμενους μήνες. Καθώς αυξάνετε την ορατότητά σας, μπορεί να συμβούν εξαιρετικά πράγματα για την επιχείρησή σας.
Τι έχουμε χάσει;
Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να συμπεριλάβουμε σε αυτήν την ανάλυση;
Αναφέρετε μας την άποψη σας.
6x
Αύξηση κατάταξης εσωτερικών λέξεων-κλειδιών


398%
Αύξηση της Οργανικής επισκεψιμότητας


1105%
Βελτίωση στην κατάταξη των 10 κορυφαίων αναζητήσεων


129%
Αύξηση διάρκειας επισκεψιμότητας
Τι λένεοι Πελάτες μας


Δεν παρέχουμε μόνο υπηρεσίες μάρκετινγκ SEO και Διαδικτύου, αλλά προσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα σχετικών υπηρεσιών, όπως φιλικός σχεδιασμός ιστοσελίδων SEO, πληρωμή ανά κλικ, μάρκετινγκ συνεργατών, έλεγχοι Ιστότοπων, βελτιστοποίηση κοινωνικών μέσων, δημιουργία επωνυμίας και πολλά άλλα.


 • Οι καλύτερες υπηρεσίες για τον Ιστότοπο μου. Έχει ληφθεί μέριμνα για κάθε μικρή λεπτομέρεια. Ο καθαρός, μοντέρνος σχεδιασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο ιστότοπου. Εξαιρετική Εταιρεία.

  Δημήτρης Τσάτος
  Τσάτος Κατασκευαστική
 • Η Sbrain με βοήθησε στις ερωτήσεις μου σχετικά με τη προώθηση των ιστοσελίδων μου και μου προσέφερε περισσότερες πληροφορίες σε μισή ώρα, από όσες ο προηγούμενος οικοδεσπότης μου όλα τα χρόνια που συνεργαζόμουν μαζί του.

  Αχιλλέας Τούρλας
  Αγιογράφος


ΖητήστεΜία Δωρεάν Προσφορά


  Ποιοι είναι οι στόχοι σας?