ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΑΝΑ ΚΛΙΚ
Τι σημαίνει Πληρώστε ανά Κλικ

PPC (Pay per Click) σημαίνει πληρωμή ανά κλικ, ένα μοντέλο διαδικτυακού μάρκετινγκ στο οποίο οι διαφημιζόμενοι πληρώνουν μια αμοιβή κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ σε μία από τις διαφημίσεις τους. Ουσιαστικά, είναι ένας τρόπος αγοράς επισκέψεων στον Ιστότοπό σας, αντί να προσπαθείτε να “κερδίσετε” αυτές τις επισκέψεις οργανικά.
Η διαφήμιση μέσω των μηχανών αναζήτησης είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μορφές του PPC. Επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να υποβάλλουν προσφορές για τοποθέτηση διαφημίσεων σε συνδέσμους που υποστηρίζονται από μια μηχανή αναζήτησης όταν κάποιος αναζητά μια λέξη-κλειδί που σχετίζεται με την επιχειρηματική προσφορά τους.
Διαχείριση του PPC

Πλατφόρμες όπως το Google AdWords και οι διαφημίσεις Bing είναι σημαντικές για την επιχείρησή σας. Με την εξειδίκευση μας στο μάρκετινγκ πληρωμής ανά κλικ (PPC), μπορούμε να βοηθήσουμε στην μεταφορά των λογαριασμών σας στο επόμενο επίπεδο. Προσαρμόζουμε τη στρατηγική και τις αναφορές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.
Παρέχουμε την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για την επίτευξη του στόχου σας, είτε μεγιστοποιώντας την απόδοση της επένδυσης, αυξάνοντας τους δυνητικούς πελάτες είτε αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητα της Επωνυμίας σας.ΟΙ Υπηρεσίες μας στο PPC (Pay per Click)


Έλεγχοι του PPC

Η διαδικασία μας ελέγχου του PPC (Pay per Click) ξεκινά από την κατανόηση του στόχου ελέγχου, της κάλυψης και της ανάλυσης δεδομένωνBing Advertising

Η ομάδα μας διαθέτει την εκπαίδευση και την εξειδίκευση που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη δημοφιλή πλατφόρμα PPC της Bing.Κοινωνική Διαφήμιση

Η Sbrain μπορεί να σας βοηθήσει με πληρωμένες κοινωνικές καμπάνιες που μπορούν να οδηγήσουν το στοχευμένο κοινό σας σε απόλυτα στοχευμένες επιθυμητές ενέργειες.


Διαφήμιση Προβολής (Κύρους)

Οι διαφημίσεις Προβολής σας θα στοχεύουν ένα κοινό που έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον για την υπηρεσία ή το προϊόν σας.Google AdWords

Η πρόσληψή μας σας δίνει το πλεονέκτημα ενός ειδικού AdWords πλήρους απασχόλησης χωρίς το επιπλέον κόστος πρόσληψης ενός άλλου εργαζομένου πλήρους απασχόλησης.


Επαναληπτικό Μάρκετινγκ και Επαναπροσδιορισμός

Βελτιώστε την απόδοση επένδυσης (ROI) και αυξήστε τις μετατροπές εφαρμόζοντας το Μάρκετινγκ σε άτομα που έχουν ήδη επισκεφτεί τον Ιστότοπό σας.


Περίληψη διαδικασίας της καμπάνιας Πληρωμής ανά κλικ:

Η υπηρεσία μας διαχείρισης πληρωμής ανά κλικ (PPC) περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Αναζήτησης στρατηγικής καμπάνιας PPC
  • Έρευνα και επιλογή λέξεων-κλειδιών
  • Ανάπτυξη Δημιουργικής Διαφήμισης
  • Ρύθμιση Καμπάνιας
  • Διαχείριση προσφορών και παρακολούθηση ROI
  • Βελτιστοποίηση και ανάπτυξη σελίδας προορισμού
  • Διαχείριση και ανάλυση καμπάνιαςΑναφορές

Αναφέρουμε μηνιαία την απόδοση της καμπάνιας σας σχετικά με την επιλογή λέξεων-κλειδιών και την επιλογή κειμένου και δημιουργούμε μια αναφορά κατάταξης, ώστε να γνωρίζετε πού κατατάσσεται οργανικά για τις λέξεις-κλειδιά για τις οποίες πληρώνετε. Επιπλέον, αφού ελέγξετε την αναφορά, καθορίζουμε μια κλήση μίας ώρας με τα μέλη της ομάδας σας για να εξηγήσουμε την πρόοδο, την κατεύθυνση της καμπάνιας σας και να απαντήσουμε σε τυχόν απορίες σας.

Ας Ξεκινήσουμε
την Καμπάνια σας!


Θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εργασίες μας

Χτίζουμε γέφυρες στην τεχνολογία Ιστού προκειμένου να συνδέσουμε τον στόχο του πελάτη με την πραγματικότητα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ