Διαχείριση Φήμης

Η διαδικτυακή διαχείριση φήμης θεωρείται σημαντική για την προστασία της επιχείρησής σας από αρνητικά σχόλια. Οι κακές κριτικές και ο κακός στόχος για την επιχείρησή σας μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την επιχείρησή σας Η διαδικτυακή διαχείριση φήμης διασφαλίζει ότι όλες οι αρνητικές κριτικές για την εταιρεία σας απορρίπτονται και ότι η φήμη σας είναι πάντα καθαρή ως καθαρή πλάκα.

Η φήμη είναι το παν

Στην επιχείρηση, η φήμη σας είναι το παν. Χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στους ιστότοπους κριτικών όπως το Yelp, μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα μια εξαιρετική διαδικτυακή φήμη. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: Το Διαδίκτυο κινείται γρήγορα, και με λίγα λάθη, μπορείτε να φτάσετε στο κάτω μέρος της ταχύτητας μόλις φτάσετε στην πολυπόθητη βαθμολογία 5 αστέρων.
Σύμβουλοι φήμης

Εάν έχετε επί του παρόντος πρόβλημα διαχείρισης φήμης στο διαδίκτυο, οι διαδικτυακοί σύμβουλοι φήμης μας μπορούν να παρέχουν τα εργαλεία που χρειάζεστε για να το εντοπίσετε και να το αφαιρέσετε ήσυχα από τις μηχανές αναζήτησης. Εάν είστε αρκετά τυχεροί που δεν έχετε πρόβλημα με την επωνυμία (ακόμα), θα σας παρουσιάσουμε το λογισμικό παρακολούθησης της φήμης που θα σας βοηθήσει να ενημερωθείτε για όσα λέγονται εκεί έξω σχετικά με την επωνυμία σας.Η Διαδικασία μας

Προσφέρουμε διαδικτυακές υπηρεσίες διαχείρισης φήμης που περιλαμβάνουν κατάργηση αποτελεσμάτων αναζήτησης, καταστολή, προστασία και διαχείριση ελέγχου


Αποτελεσματικές Τεχνικές Αναζήτησης

Έρευνα και προσδιορισμός οποιασδήποτε μνείας της εταιρείας, του ονόματος ή της επωνυμίας σας.

Αφαίρεση Ανεπιθύμητων Πληροφοριών

Έχουμε βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο καταργούμε τα αρνητικά σχόλια από τα δέκα κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησης στο Google, το MSN και το Yahoo.

Αντικατάσταση με Θετικές πληροφορίες

We help keep the positive reviews in the spotlight and let any negative reviews disappear into oblivion.

Διαρκείς Δραστηριότητες παρακολούθησης

Επειδή νέες δημοσιεύσεις μπορούν να εμφανίζονται ανά πάσα στιγμή, θα παρακολουθούμε τι λέγεται για την Εταιρεία σας.


Τι παρέχουμε

Η εξειδικευμένη ομάδα μας χρησιμοποιεί αντίστροφη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης για να διορθώσει αρνητικές και ανεπιθύμητες πληροφορίες Διαδικτύου για εσάς ή την επιχείρησή σας. Συνεργαζόμενοι με την εταιρεία μας, σας εγγυάται μια θετική και αξιόπιστη φήμη στο Διαδίκτυο. Οι υπηρεσίες φήμης στο Διαδίκτυο που παρέχουμε περιλαμβάνουν:

 • Κατάργηση αρνητικών ειδήσεων στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένης της συκοφαντίας.
 • Κατάργηση αξιολογήσεων και κακών κριτικών.
 • Διόρθωση αποτελεσμάτων από μηχανές αναζήτησης Google, Yahoo και Bing.
 • Κατάργηση πληροφοριών για δικαστικές υποθέσεις και διαφορές.
 • Διαγραφή αναφορών Κλοπής
 • Κατάργηση Ιστότοπων απατεώνων
Η εξειδίκευσή μας

Γνωρίζουμε ότι διαφορετικές επιχειρήσεις και άτομα έχουν διαφορετικές ανάγκες διαχείρισης της φήμης. Το προσωπικό μας ερεύνησε και εξέτασε δεκάδες υπηρεσίες διαχείρισης φήμης και βρήκε αυτές που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερες για επιχειρήσεις και ιδιώτες.
Προσφέρουμε υπηρεσίες σε κυβερνήσεις και επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, από μεγάλη ποικιλία βιομηχανιών και τομέων.
Οι αποκλειστικές λύσεις μας εστιάζονται όχι μόνο στην αντίληψη του κοινού, αλλά και στην κατανόηση της αγοράς οδηγών για συγκεκριμένα προϊόντα.
Η αντίληψη του κοινού είναι ζωτικής σημασίας, αλλά οι ιδιόκτητες λύσεις μας εστιάζονται επίσης σε αυτό που οδηγεί τις πωλήσεις για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.Τι λένεοι Πελάτες μας


Δεν παρέχουμε μόνο υπηρεσίες μάρκετινγκ SEO και Διαδικτύου, αλλά προσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα σχετικών υπηρεσιών, όπως φιλικός σχεδιασμός ιστοσελίδων SEO, πληρωμή ανά κλικ, μάρκετινγκ συνεργατών, έλεγχοι Ιστότοπων, βελτιστοποίηση κοινωνικών μέσων, δημιουργία επωνυμίας και πολλά άλλα.


 • Οι καλύτερες υπηρεσίες για τον Ιστότοπο μου. Έχει ληφθεί μέριμνα για κάθε μικρή λεπτομέρεια. Ο καθαρός, μοντέρνος σχεδιασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο Ιστότοπου. Εξαιρετική Εταιρεία.

  Δημήτρης Τσάτος
  Τσάτος Κατασκευαστική
 • Η Sbrain με βοήθησε στις ερωτήσεις μου σχετικά με τη προώθηση των ιστοσελίδων μου και μου προσέφερε περισσότερες πληροφορίες σε μισή ώρα, από όσες ο προηγούμενος οικοδεσπότης μου όλα τα χρόνια που συνεργαζόμουν μαζί του.

  Αχιλλέας Τούρλας
  Αγιογράφος


ΖητήστεΜία Δωρεάν Προσφορά


  Το Όνομα σας*

  Το Τηλέφωνο σας*

  Το Email σας*

  Ο Ιστότοπος σας

  Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

  Για τι ενδιαφέρεστε;