SEO
Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης

Είναι η διαδικασία επηρεασμού της ορατότητας ενός Ιστότοπου ή μιας Ιστοσελίδας στα απλήρωτα αποτελέσματα μιας μηχανής αναζήτησης – συχνά αναφέρονται ως “φυσικά”, “οργανικά” ή “κερδισμένα” αποτελέσματα.
Σε γενικές γραμμές, όσο πιο παλιός (ή υψηλότερη βαθμολογία στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης) και όσο συχνότερα ένας Ιστότοπος εμφανίζεται στη λίστα αποτελεσμάτων αναζήτησης, τόσο περισσότερους επισκέπτες θα λάβει από τους χρήστες της μηχανής αναζήτησης.
Το SEO μπορεί να στοχεύει διαφορετικά είδη αναζήτησης, όπως αναζήτηση εικόνων, τοπική αναζήτηση, αναζήτηση βίντεο, ακαδημαϊκή αναζήτηση, αναζήτηση ειδήσεων και κάθετες μηχανές αναζήτησης για συγκεκριμένους κλάδους.ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Η Sbrain μπορεί να βελτιώσει την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης και την κίνηση Ιστότοπου οποιασδήποτε εταιρείας.
Η τεχνογνωσία που προσφέρει το τεχνικό προσωπικό της επιτρέπει στην Sbrain να ανταποκριθεί επιτυχώς στις ανάγκες εταιρειών με σύνθετους Iστότοπους σε ανταγωνιστικούς κλάδους.Ανάλυση ενός Ιστότοπου

Αρχικά αναλύουμε έναν Ιστότοπο, ακολουθώντας προς ένα τα βήματα ενός σχεδίου, προκειμένου ο Ιστότοπος να επικοινωνεί αποτελεσματικότερα μέσα από λέξεις-κλειδιά με τις μηχανές αναζήτησης.
Ο απώτερος στόχος μας είναι να κάνουμε δώσουμε στους πελάτες μας περισσότερους επισκέπτες και αύξηση πωλήσεων και δυνητικού πελατολογίου τους.


 Εντός  και εκτός σελίδας Βελτιστοποίηση

Στόχος της εντός σελίδας και εκτός σελίδας βελτιστοποίησης είναι η δημιουργία ενός θέματος σύμφωνα με τις στοχευμένες λέξεις-κλειδιά σας. Η μηχανή αναζήτησης είναι ένα ρομπότ, όχι ένας άνθρωπος … και επομένως, πρέπει να εφαρμοστεί μια συγκεκριμένη διαδικασία για να εκπαιδευτεί το ρομπότ έτσι ώστε να αναβαθμίζει τον Ιστότοπο σας όταν οι πιθανοί πελάτες σας αναζητούν συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την επιχείρηση σας.
ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

Πριν ξεκινήσετε ένα έργο βελτιστοποίησης της αναζήτησης των μηχανών αναζήτησης (SEO), είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη διαδικασία μέσα από την οποία γίνεται μια αποτελεσματική εκστρατεία SEO. Η Sbrain εξυπηρετεί πελάτες που χρειάζονται μια εντατική, ολοκληρωμένη προσέγγιση στο μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης.


ΕΡΕΥΝΑ ΛΕΞΕΩΝ-ΚΛΕΙΔΙ

Η πυκνότητα λέξεων-κλειδιών σας λέει πόσο συχνά εμφανίζεται ένας όρος αναζήτησης σε ένα κείμενο σε σχέση με τον συνολικό αριθμό λέξεων που περιέχει

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η βελτιστοποίηση Εντός-Σελίδας αναφέρεται σε όλα τα μέτρα που μπορούν να ληφθούν απευθείας μέσα στον Ιστότοπο προκειμένου να βελτιωθεί η θέση του.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Στον τομέα του SEO, η δημιουργία συνδέσμων περιγράφει ενέργειες που στοχεύουν στην αύξηση του αριθμού και της ποιότητας των εισερχόμενων συνδέσμων σε μια ιστοσελίδα.

ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Our SEO Η αναμόρφωση που εφαρμόζουμε στο SEO εξαρτάται και βασίζεται σε διάφορους παράγοντες, όπως περιεχόμενο, δομή σύνδεσης, προσπάθειες κοινωνικών μέσων και εμπιστοσύνη στο Διαδίκτυο.
6x
Αύξηση κατάταξης εσωτερικών λέξεων-κλειδιών


398%
Αύξηση της Οργανικής επισκεψιμότητας


1105%
Αύξηση στην κατάταξη των 10 κορυφαίων


129%
Αύξηση διάρκειας επισκεψιμότητας


Σε τι το SEO είναι επωφελές για την επιχείρησή σας;Σημασία κατάταξης

Οι στατιστικές για φέτος δείχνουν ότι περίπου το 85% όλων των Ιστοτόπων βρίσκονται μέσω μηχανών αναζήτησης.


Κύριες μηχανές αναζήτησης

Το 96% των χρηστών του Διαδικτύου ξεκινούν την αναζήτηση στο Διαδίκτυο μέσω μιας μεγάλης μηχανής αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo, AOL)

Αποτελεσματική στρατηγική

Το SEO σάς επιτρέπει τη δυνατότητα επιλογής φράσεων λέξεων-κλειδιών για αναζητήσεις που πραγματοποιούνται από πιθανούς πελάτες


829 δισεκατομμύρια Αποτελέσματα Αναζήτησης

Τον Ιανουάριο του 2020, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 30,5 δισεκατομμύρια αναζητήσεις με 829 δισεκατομμύρια αποτελέσματα αναζήτησης

Προτροπή επισκεπτών

Το συμπαγές SEO και ο φιλικός ως προς την αναζήτηση σχεδιασμός Ιστότοπου θα βοηθήσει τους επισκέπτες σας.


Υπόληψη των καταναλωτών

Η υπόληψη των καταναλωτών γίνεται μεγαλύτερη όσο υψηλότερη είναι μια τοποθεσία Web σε μια μηχανή αναζήτησηςΑς ξεκινήσουμε το έργο σας


Εστιάζουμε έντονα στη λειτουργία και τη χρηστικότητα και σας εκπαιδεύουμε να διαχειριστείτε τον Ιστότοπό σας ως επιχειρηματικό πλεονέκτημα. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενό σας παραδίδεται με τέτοιο τρόπο ώστε οι επισκέπτες να βρίσκουν εύκολα και διαισθητικά τις πληροφορίες που αναζητούν, με αποτέλεσμα μια ευχάριστη και παραγωγική εμπειρία χρήστη.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ