ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ
Μάρκετινγκ Κοινωνικών Δικτύων

Ένα ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας, τα κοινωνικά μέσα επιτρέπουν στις εταιρείες να προσεγγίζουν τους πελάτες τους όπου βρίσκονται, ενώ ταυτόχρονα χαρακτηρίζουν τις επωνυμίες τους και επεκτείνουν την πελατειακή τους βάση.
Εάν γίνει σωστά, το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων μπορεί επίσης να αυξήσει την αποτελεσματικότητα άλλων τεχνικών μάρκετινγκ – συμπεριλαμβανομένου του SEO και του SEM – βοηθώντας στη δημιουργία φυσικών συνδέσμων και ενισχύοντας την επισκεψιμότητα, την ευαισθητοποίηση, την αναγνώριση επωνυμίας και την καλή θέληση.
Εάν έχετε αγωνιστεί με τη στρατηγική, τη διαχείριση ή τη διαφήμιση των κοινωνικών μέσων, μπορούμε να βοηθήσουμε.
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ

Παρέχουμε μια σειρά από υψηλού επιπέδου υπηρεσιίες αναφορικά με την συμβουλευτική των κοινωνικών μέσων μέσω των οποίων σας βοηθάμε να επιτύχετε απτά αποτελέσματα από τις δραστηριότητες τουςΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ

Η Προβολή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αποδειχθεί ότι επιταχύνει την επιχειρηματική ανάπτυξη. Με τη διαφήμιση μέσω των κοινωνικών μέσων, το 100% των πελατών μας έχουν δει αποτελέσματα.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ

Παρέχουμε μια σειρά υπηρεσιών γραφής και δημοσίευσης κοινωνικών μέσων για να σας βοηθήσουμε άμεσα ή έμμεσα την αγορά των προσφορών σας μέσω διαδικτυακών κοινωνικών μέσων.
Τι είναι το Μάρκετινγκ μέσω των Κοινωνικών Δικτύων;

Το Μάρκετινγκ μέσω των Κοινωνικών Δικτύων, ή SMM, είναι μια μορφή διαδικτυακού μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί διάφορα δίκτυα κοινωνικών μέσων προκειμένου να επιτύχει τους στόχους επικοινωνίας μάρκετινγκ και και τις Εταιρικές προσδοκίες.
Το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων καλύπτει κυρίως δραστηριότητες που περιλαμβάνουν την κοινή χρήση περιεχομένου, βίντεο και εικόνων για σκοπούς μάρκετινγκ, καθώς και διαφημίσεις κοινωνικών μέσων επί πληρωμή.


Γιατί χρειάζεστε μια διαχείριση Κοινωνικών Μέσων Προβολής;

 

Οι πελάτες σας βρίσκονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία σας, οι πελάτες σας χρησιμοποιούν κοινωνικά μέσα σε καθημερινή βάση. Είναι σημαντικό να τους διατηρείτε αφοσιωμένους και συνδεδεμένους με την επωνυμία σας, ώστε να είστε πάντα η πρώτη τους επιλογή.

 

Υπάρχουν άτομα που αναζητούν την εταιρεία σας.

Εάν η εταιρεία σας προσφέρει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν γι ‘αυτό και αναζητούν εταιρείες που το παρέχουν. Η υπηρεσία διαχείρισης κοινωνικών μέσων θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να συμμετάσχει στη συζήτηση και να δημιουργήσει νέους δυνητικούς πελάτες.

 

Οι άνθρωποι μιλούν για την εταιρεία σας στα κοινωνικά μέσα.

Πρέπει να ακούσετε τι λένε οι πελάτες σας για την εταιρεία σας στα κοινωνικά μέσα και να απαντήσετε στις ανησυχίες τους. Οι υπηρεσίες διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επικεντρώνονται στην ανάδειξη των θετικών πτυχών του τι έχει να προσφέρει η εταιρεία σας και απάντηση ειλικρινά σε αρνητικά σχόλια.

Οι εταιρείες αξίζουν ειδική διαχείριση κοινωνικών μέσων.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και διευθυντές μάρκετινγκ δεν έχουν χρόνο να διαχειριστούν όλα τα κανάλια κοινωνικών μέσων. Κάθε μέλος της εταιρείας μας έλαβε την πιστοποίησή του στη διαχείριση κοινωνικών μέσων και η εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους μάρκετινγκ και μια νέα βάση πελατών.Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ-ΑΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

ΜΕΤΡΗΣΗ & ΑΝΑΦΟΡΑ
Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Είμαστε μια κοινωνική ομάδα και η νέα μας επιχείρηση προέρχεται κυρίως από προτάσεις και παραπομπές από πελάτες και φίλους που γνωρίζουν πώς δουλεύουμε. Δεν πιστεύουμε ότι οι πωλητές πρέπει να κάνουν όλη τη συζήτηση για εμάς και γι ‘αυτό σας συνιστούμε να μιλήσετε απευθείας στους πελάτες μας για να καταλάβετε ποιοι είμαστε και τι κάνουμε. Η τιμολόγηση των κοινωνικών μέσων μας είναι εντελώς ξεχωριστή και βασίζεται στην τρέχουσα κατάσταση και στους στόχους σας.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


Πράγματα που έχουμε κάνει

Χτίζουμε γέφυρες στην τεχνολογία Ιστού προκειμένου να συνδέσουμε τον στόχο του πελάτη με την πραγματικότητα

ΔΕΙΤΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ